Ποιοί είμαστε

Ρακέτες LPS handmade

Από μια μικρή επιχείρηση με έμπειρους τεχνίτες στην
Νέα Φιγαλεία.

  1. Μακροχρόνια Εμπειρία - Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στην κατασκευή επίπλων υψηλής ποιότητας και αισθητικής απ'το 1984.
  2. Αγάπη για τη Ρακέτα -  Με την αγάπη μας για την θάλασσα και το άθλημα της ξυλορακέτας, μετά από χρόνια έρευνας καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας μοναδικές ρακέτες Novice , ΧΡ , ΧΡ comfort ΄ την αγωνιστική S_line και την Limited Edition series.
  3. Χειροποίητη 100% - Η κάθε ρακέτα κατασκευάζεται μία προς μία στο χέρι με μεράκι και αφοσίωση.
  4. Μετάλλια και διακρίσεις - Η εξέχουσα πορεία των προϊόντων μας επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως πολλοί καταξιωμένοι παίκτες τα επιλέγουν και μάλιστα σε επίπεδο πρωταθλητισμού .   Σε διάφορα μέρη της Ελλάδας πρωταθλητές αντισφαίρισης παραλίας μας τιμούν παίζοντας με μια ρακέτα lps.    Μας δίνουν κίνητρα να εξελιχθούμε ακόμη περισσότερο στο χώρο της χειροποίητης ξυλορακέτας και να προσφέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα .    Τους ευχαριστούμε πολύ   !!!

Η αγάπη μας για τη θάλασσα και το πάθος μας για το παιχνίδι της ξυλορακέτας μας ώθησε να κατασκευάσουμε , αρχικά για προσωπική χρήση, μια ρακέτα που θα έκανε την αντισφαίριση άνετη και διασκεδαστική.
Ταυτόχρονα, παρακολουθώντας με επιμονή την συμπεριφορά και την απόδοση των ρακετών μας και αναζητώντας τα ποιοτικότερα υλικά , δημιουργήσαμε διαφορετικές σειρές προϊόντων κατάλληλες για κάθε ανάγκη και γούστο.

Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τις ρακέτες μας να γίνονται δημοφιλείς στο beach racket τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια επαγγελματίες του είδους κατακτούν πρωταθλήματα παίζοντας με μια lps racket. 

Λιάπης Νίκος

Τεχνίτης Ξύλου

Ξυλο ρακέτες θαλάσσης χειροποίητες 100%
ρακέτες παραλίας

Η κάθε ρακέτα κατασκευάζεται μία προς μία στο χέρι με μεράκι και αφοσίωση. 

Διεύθυνση

Νέα Φιγαλεία
Νομός Ηλείας

TK. 27056

Επικοινωνία

Emails: info@lpsrackets.gr - lpsrackets@gmail.com
Νίκος Λιάπης
Mobile Phone: 6979373470             Phone & Fax:   2625041524